Are We Done Yet? (2007) - filme online

admin 11721 Videos
367 Views

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added On

Are We Done Yet? (2007)
Are We Done Yet? Newlyweds Nick (Ice Cube) and Suzanne (Long) decide to move to the suburbs to provide a better life for their two kids. But their idea of a dream home is disturbed by a contractor (McGinley) with a bizarre approach to business.

In cea de-a doua parte a filmului de comedie “Are We Done Yet? – I-am dat de capăt? ” cu Ice Cube, Nia Long si John C. McGinley.Filmul ne prezintă mai departe aventurile familiei Persons.In prima parte a filmului din 2005 “Are we there yet ? – Mai e mult pînă ajungem ?”, Nick era logodit cu Suzanne, acum cei doi sînt căsătoriţi, iar cei doi copii ai ei au devenit copiii lor. Nemaisuportînd să trăiască în oraş, cei doi se hotărăsc să se mute în suburbii, astfel încît copiii să aibă parte de o viaţă mai bună şi mai liniştită. Prin urmare, Nick cumpără o casă frumoasă şi spaţioasă într-un cartier liniştit.
Dar frumosul vis de linişte se sfarmă în mii de bucăţi în momentul în care îşi dau seama că trebuie să supună casa unor reparaţii complexe şi costisitoare. De parcă n-ar fi fost de ajuns, ideea de cămin a familiei Persons se va altera cu totul şi familia se va trezi în mijlocul unui veritabil coşmar, în momentul în care lucrările de refacere a casei ajung la mila unui antreprenor excentric, cu o viziune fantastică şi cel puţin bizară a felului în care trebuie să se deruleze lucrurile.

Categories: Comedy, Family, Drama Status: Released IMDb
Release date: 2007-04-04
Run time: 92 minute / 1:32
Director: Steve Carr
Writer: Hank Nelken
Production Companies : Columbia Pictures, Revolution Studios
Production Country: United States of America

Category
Movies Online Comedy Drama Family
Tags
Are We Done Yet, 2007

Post your comment