Rock the Kasbah (2015) - filme online

admin 11628 Videos
197 Views

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added On

Rock the Kasbah (2015)
Rock the Kasbah
Opportunity rocks where you least expect it.

A washed-up music producer finds one last shot at redemption with a golden-voiced young girl in Afghanistan. However, when jealousy gets the better of a disgruntled ex-boyfriend, he decides to oppose the young star with talent of his own.

Rock the Kasbah online subtitrat in romana este un film 2015 muzical de comedie-razboi, regizat de Barry Levinson in care jocaca Bruce Willis, Bill Murray, Zooey Deschanel si Kate Hudson.
În timp ce vizita capitala Afganistanului, impresarul muzical Richie Lanz este jefuit şi părăsit de ultimul său client. Însă norocul i se schimbă când o întâlneşte pe Salima Khan, o adolescentă talentată din Pashun, care are o voce extraordinar de frumoasă şi visul de a deveni prima femeie care să concureze la concursul de televiziune intitulat „Afgan Star”. Cu ajutorul lui Merci, o prostituată cu un spirit întreprinzător foarte bine dezvoltat, doi speculanţi de război şi un mercenar foarte impulsiv, dispus oricând să apese pe trăgaci, Richie face tot posibilul pentru ca noua sa protejată să fie descoperită.

Categories: Comedy, Music, War Status: Released IMDb
Release date: 2015-10-22
Run time: 100 minute / 1:40
Director: Barry Levinson
Writer: Mitch Glazer
Website: http://rockthekasbahmovie.com/
Production Companies : Shangri-La Entertainment, QED International, Dune Films, Venture Forth
Production Country: United States of America

Category
Movies Online Comedy Musical War
Tags
Rock the Kasbah, 2015

Post your comment